Psí medvídek přichází k dětem

Psí medvídek přichází k dětem

16. 2. 2021 | Zboží | Žádné komentáře

Snem každého malého dítěte je pejsek a nejlépe štěňátko, co si budeme nalhávat. Tam, kde vám to prostředí umožňuje a vy víte, že vaše ratolest miluje zvířata a není to jen rozmar, dopřejte mu tu radost a skvělého psího kamaráda. Jedním takovým kamarádem může být i štěňátko rasy Akita, který pochází původem z dalekého Japonska.

akita štěně

Tito psy Kenichiai jsou roztomilí medvídkové už jako štěňátka a tento huňatý vzhled si uhlídají i v dospělosti. Oblíbí si ho nejen vaše dítko, ale zaručujeme vám, že i vaše celá rodina se bude sjíždět a obdivovat ho. Je to „praktický“ pes – líná jen dvakrát ročně, neslintá, můžete s ním jezdit po výstavách a získávat ocenění anebo to může být prostě „jen“ (obrazně řečeno jen, abychom se nedotkli milovníků psů) rodinný pes, přítel a kamarád. Je výtečným společníkem při canisterapii, protože je rodinný typ a velmi vhodný k dětem, které miluje. Dokáže jim věnovat svou neutuchající a neskomírající lásku. Můžete ho mít jak v rodinném domku, tak i v panelákovém bytě. Pozor, aby vás nepřeválcoval – je vysoce inteligentní!

štěně akita

A budou ho milovat i vaši sousedi, protože Akita zbytečně neštěká, je to klidný, spíše tichý pes. Tak co více si přát? To, že je tichý, ale neznamená, že není hlídač! Ba právě naopak, dokáže si ubránit a uhlídat své teritorium. Jestliže byste měli mít výčitky, že nemáte zahradu a pejska musíte mít doma v bytě, výčitky zažeňte, protože pejsek vydrží být doma sám a navíc – není náročný na pohyb. Má rád venčení, to ano, ale nemusíte s ním denně běhat a polykat kilometry.

Má velmi velkou a pro někoho kladnou vlastnost – má dokonce i samočistící srst a naprosto postrádá psí zápach. Ještě jste se nerozhodli? Anebo ve vás už hlodá červíček nadšení a zájmu? Pak máte nejvyšší čas se poohlédnout po této báječné rase Akity a věřte, že vaše dítě vás bude milovat, když uvidí, jak štěňátko zpoza vašeho kabátu vystrkuje psí čumáček …

By

About Auther

about author